pátek 17. prosince 2010

Dr. Sheldon Cooper alias Jim Parsons

Není to sice celebrita, ale pro mně je to neskutečně inspirativní osobnost. Nutí mně se smát každý den, když se na něj koukám, naučil mně používat Bazingu, jsem tak zarytyý fanoušek, že jsem si k Vánocům doslova vynutila tričko s nápisem Bazinga :D.



Teď něco o mém oblíbenci. Pro ty, kdo netuší o koho se jedná, tak tohle je jedna z hlavních postav ze seriálu Teorie velkého třesku, v angličtině známá jako Big Bang Theory. Sheldon je spolubydlící Leonarda. Oba pracují na univerzitě jako fyzici, ale Leonard je více civilizovaný, narozdíl od Sheldona, který se zdá jako návštěva z Marsu.

Co miluje: pořádek a hygienu, komiksy ( Green Lantern, Flash..),sci-fi, paintball

Navzdory vysoké inteligenci je v sociálních věcech naprosto „nepoužitelný“ – nechápe ironii a sarkasmus, není pro něj vůbec důležité kamarádit se s lidmi (i tak má dost svých tří přátel), straní se sociálním interakcím a nechápe mezilidské vztahy, vůbec se nezajímá o ženy.

Je upřímný a má veliké problémy udržet tajemství, naopak mu nedělá problém vytvářet „neprůstřelné“ lži. Má až nesmyslně propracované zásady, např. cereálie má seřazené podle obsahu vlákniny apod.

Dětství: Je z Texasu z města Gavelston. Když byl malý, jeho matka ho upustila v obchodě a od té doby je vědcem.


Každopádně celebritou je Jim Parsons, který dokonale zahrál Dr. Sheldona. Jistou zajímavostí by pro Vás mohlo být, že Jim má homosexuální vztah s Toddem Spiewakem a tyto Vánoce se budou brát. Takže jim to moc přeju!

8 komentářů:

  1. Tak to se máš! :) Já byla nemocná na konci dubna, z května a června měsíc, pak na konci července a pak na konci srpna :D
    A děkuju moc :)
    Tyjoo, teď abych se na tenhle seriál podívala! :)

    OdpovědětVymazat
  2. :) ahoj super blog mas tu zaujimave clanky

    OdpovědětVymazat
  3. Díky, díky :)
    Dobře, podívám slibuju :)

    OdpovědětVymazat
  4. ON JE TEPLeJ? :-O (O.o) :(((((((( nééééé

    OdpovědětVymazat
  5. souhlasim a mam taky tryko bazinga. a je muj nej oblibenějšiherec

    OdpovědětVymazat
  6. on je gej proto asi dobre hraje škodsa

    OdpovědětVymazat